Ce înseamnă să îți găsești sufletul pereche?

Ce înseamnă să îți găsești sufletul pereche, cel lângă care poți visa, spera, iubi necondiționat? Poate veți crede că sunt basme, dar nu…iubirea adevărată chiar există! Iubirea adevărată este atunci când, indiferent de situație, cel de lângă tine îți este mereu aproape, te iubește, te ascultă și te înțelege. Iubirea adevărată este atunci când privești în ochii persoanei iubite și simți că ai putea să o privești așa toată viața…iubirea este atunci când simți că până la următoarea întâlnire cu cel iubit ești gol și fără chef de nimic.

Cum ar suna însă un mesaj de dragoste pentru persoana iubită? Vă spun eu, ar suna așa: ” Știu că te așteptai la orice altceva decât la un mesaj trimis în acest mod, dar deja imaginația îmi joacă feste și mă roagă să îți mai spun o dată măcar de ce te iubesc eu pe tine…De ce te iubesc? Nu e simplu, dar încerc să îți spun. Te iubesc pentru că ești primul care m-a luat de mână și a zis că sunt un om deosebit, că trebuie să îmi urmez pasiunile, să nu îi las pe ceilalți să îmi strice visele, să nu mă las călcată în picioare, indiferent de situație! Ești primul om care mă înțelege cu adevărat, primul om care mi-a pus sufletul în palmă și a zis Acesta sunt eu, bun, rău, fă-ți timp să mă cunoști…Te iubesc pentru că în inima mea ești perfect, ești unic și așa vei fi mereu! Îți mulțumesc pentru sufletul tău bun și îmi doresc să fim mereu fericiți împreună!”

Da…așa i-aș spune celui pe care îl iubesc…și chiar îl iubesc. Nu sunt simple vorbe, sunt sentimente reale.Te iubesc, Ștefan!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: