The Mind Readers – Lori Brighton (recenzie)

Autor: Lori Brighton

Naționalitate: britanică

Titlu original: The Mind Readers

An apariție: 2010

Nota mea: 3/5

Serie: DA  – Mind Readers (alături de The Mind Thieves, The Mind Games și The Mind Keepers)

Până să citesc această carte, nu mai auzisem de Lori Brighton și nu știam nimic nici despre această serie numită The Mind Readers. Am citit romanul în limba engleză și consider că nu a fost foarte dificil. Am ajuns să citesc  această carte după ce am găsit-o gratis pe Amazon și cred că am ales-o mai mult din cauza titlului care m-a intrigat puțin.

Dacă vă întrebați despre ce este vorba în carte, aflați că personajul feminin principal este adolescenta Cameron care are o aptitudine puțin mai ciudată, aceea de a citi gândurile oamenilor. Există un fel de grup care are această abilitate, însă până a cunoaște acest grup, Cameron nu o cunoaște decât pe bunica sa ce are aceeași putere ca și ea. Este o carte YA, fantasy și un pic romance pe care o recomand în special tinerilor și adolescenților.

Am citit cartea în 3-4 zile și asta pentru că mai citeam o carte în paralel. Acțiunea cărții începe lent și undeva după primele 20-30 de pagini totul se complică, apar alte personaje și are loc chiar și o crimă. Cameron se îndrăgostește chiar și este supusă la tot felul de încercări și nevoită să renunțe la multe.

La ce anume mă refer, vă las să descoperiți singuri. Cert este că este un roman accesibil, cu personaje drăguțe și cu o undă de suspans care se menține până la final. Finalul este oarecum incert și asta pentru că este prima carte a trilogiei formată din patru cărți. V-am spus care sunt un pic mai sus.

Dacă ați citit cartea, vă aștept cu o părere aici. Dacă nu, vă recomand să o citiți și să reveniți.

2 Responsesto “The Mind Readers – Lori Brighton (recenzie)”

  1. Loredana M. spune:

    Sună bine, poate o să-i dau și eu o șansă. 😀 Dacă nu te superi, aș vrea să fac o precizare: dacă sunt 4 cărți, atunci e tetralogie sau, pur și simplu, serie, nu trilogie. 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Impresii lectură AUGUST 2015 – STIL DE SCRIITOR - […] The Mind Readers – Lori Brighton (este o carte drăguță care vorbește despre abilitatea unor oameni mai speciali de…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: