Te voi iubi mereu – Heidi McLaughlin (recenzie)

Autor: Heidi McLaughlin

Naționalitate: americană

An apariție: 2012 (2018 la Editura Leda )

Gen carte: roman, ficțiune, romance

Titlu original: Forever My Girl

Notă goodreads: 4.01

Număr pagini: 256

Nota mea: 5/5

Primită de laEditura Leda

Puteți găsi cartea AICI

PREZENTARE

Nu credeam să ajung star rock. Îmi planificasem deja întreaga mea viață. Să joc fotbal în facultate. Apoi în NFL (National Football League). Să mă însor cu iubita mea din liceu și să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. Am frânt două inimi în ziua în care i-am spus că plec. Eram tânar. Am luat decizia corectă pentru mine, dar greșită pentru noi. M-am dedicat total muzicii, dar am uitat de ea, de parfumul ei, de zâmbetul ei.

Iar acum mă întorc. După 10 ani. Sper să îi pot explica totul după atâta timp.

Tot pe ea o voi iubi mereu!

PĂREREA MEA

Despre această carte am auzit doar păreri pozitive, dar nu mi-am imaginat nicio secundă că mă va captiva atât de tare cum nu a făcut-o aproape nicio carte în 2019. Eram sigură că o să îmi placă și că voi ajunge să o recomand și altora. Nu are un număr mare de pagini (256 de pagini) și se citește repede. Cartea are un scris destul de mare, are un stil lejer și te captivează de la început. Mi-a plăcut foarte mult și coperta cărții și am ales să o citesc pentru că de ceva timp nu am mai citit cărți de acest gen, adică romantice. Cartea face parte din seria Beaumont și este foarte captivantă. Printre temele cărții se numără iubirea, familia, copilăria, prietenia și mi-a plăcut foarte mult modul în care acestea au fost îmbinate. Romanul este un amalgam de emoții, de la tristețe, uneori furie, la speranță și bucurie. Practic, această carte te face să te mai îndrăgostești din nou, fie de cel pe care îl iubești acum, fie să îți dorești asta cât de curând dacă nu ai pe cineva.

E atât de irascibilă când e nervoasă!Mi-e dor să o văd așa. Mi-e dor de văpaia aceea din ochii ei când e hotărâtă să-mi demonstreze că nu am dreptate.

Este o carte sensibilă, care promite speranță. Titlul, Te voi iubi mereu, ne duce cu gândul la iubirea adevărată, la sentimentul care dăinuie mereu. Ne sunt prezentate emoții, trăiri și de multe ori ai impresia că ești și tu o bucățică din carte. Personajele sunt multe, frumos construite și fiecare este un pic dintr-un tablou al vieții. Preferații mei sunt, bineînțeles, Liam și Josie, doi tineri care trăiesc în adolescență o poveste foarte frumoasă de dragoste…însă la un moment dat viața vine cu niște surprize și sunt puse în situația de a face alegeri. Să rămâi lângă cel iubit sau să îți urmezi visul unei cariere strălucite? Să alegi iubirea sau cariera? Sunt multe întrebări la mijloc și multe răspunsuri.

Am fost egoist și speriat și, în loc să vorbesc cu tine, eu am fugit. Dar îți promit că nu am să mai fug. Încă sunt egoist, însă doar atunci când vine vorba de tine și Noah.

Josie este o femeie puternică, care trece prin multe și am admirat-o pentru tăria ei și pentru puterea de a o lua de la capăt. Că până la urmă asta înseamnă viața: să mergi mereu înainte. Este o norocoasă pentru că îl are pe Noah, dar în același timp, viața îi oferă și momente neplăcute. Liam, pe de altă parte, nu mi-a fost simpatic la început, l-am condamnat pentru alegerile lui, însă mai târziu am înțeles. Ambii sunt puternici, curajoși și dispuși să lupte pentru ceea ce își doresc. Bineînțeles că acest roman are și pagini mai triste, dar asta m-a făcut să iubesc și mai mult această carte. Eu o recomand cu drag, mai ales dacă vă plac poveștile de dragoste frumoase și din care aveți de învățat. Mulțumiri prietenilor mei de la Editura Leda pentru exemplar!

One Responseto “Te voi iubi mereu – Heidi McLaughlin (recenzie)”

  1. Tare mult mi-a plăcut și mie acest volum! Abia aștept să îmi iau următoarea carte!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: