Impresii lectură IULIE 2015

Wallpaper of beautiful girls are reading the books (8)

În luna iulie am avut două examene foarte importante ( trecute cu brio) și nu am avut atât de mult timp de citit. Așa că m-am trezit la jumătatea lui iulie că eu abia citisem Hobbitul și cam atât. Am ales atunci să citesc încă 5 cărți mai scurtuțe și ușurele, gândindu-mă că nu pot apărea pe blog cu o carte citită în iulie. Așa că am citit 6 cărți, în ordine cronologică:

  1. Hobbitul – Tolkien ( Mi-a plăcut destul de mult cartea, deși ultima parte mi s-a părut prea lungă și parcă nu se mai terrmina.

The_Hobbit_An_Unexpected_Journey_poster_Hobbits_749x1109

2. Petrecerea de Halloween – Agatha Christie ( Romanul are la bază două crime și mi-a plăcut mult. Nu uitați că sunt o fană înrăită a romanelor Agatha Christie).

lt2_coperta_08_petrecerea_de_halloween-1

3. Armance – Stendhal ( Un roman care promite si care prezintă o poveste interesantă de dragoste. Mi-a plăcut destul de mult, chiar dacă prima parte mi-a pus nervii la grea încercare).

armance_1_fullsize

4. Am numărul tău – Sophie Kinsella ( Un roman chick lit care este ideal pentru o zi de caniculă.)

am-numarul-tau_1_fullsize

5. Dacă aș rămâne – Gayle Forman ( Întâi am văzut cartea, iar mai apoi filmul. Ambele mi-au plăcut, dar cartea este net superioară.)

daca-as-ramane

6. Bridesmaid Lotto – Rachel Astor ( Un alt roman chick lit, de data aceasta în engleză. Mi-a plăcut și dacă faceți click pe titlu, veți putea citi o mică recenzie.)

booksf

4 Responsesto “Impresii lectură IULIE 2015”

  1. Cartea Agathei Christie pare promitatoare. S-ar putea sa-mi placa si mie.

  2. maryliyn spune:

    Felicitari pentru examenele trecute. Stiu cum e! 😛 Din lista ta, ma tenteaza “Am numarul tau”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: