836622-1366x768-[DesktopNexus.com]

În minunata lună octombrie a acestui an am citit 7 cărți, una mai interesantă ca alta. Din cele șapte, cinci au fost scrise de autori pe care nu i-am mai citit până acum. Fapt ce mă bucură, pentru că am mai adăugat pe lista mea de lecturi și alte nume. Să începem în ordine cronologică cu:

  • Substituirea (Edgar Wallace) – este un roman polițist interesant care m-a ținut până la final cu sufletul la gură. Fiind prima carte de Wallace pe care eu o citesc, am în plan să citesc și alte cărți ale sale, cum ar fi Casa misterelor și Omul din Maroc.

673098984464501187339655-1983880-700_700

  • Lada fermecată – Bernard Malamud – este o carte de povestiri care mi-a plăcut mult și care m-a făcut să îmi dau seamă că, deși nu prea mă împac eu cu povestirile, sunt și povestiri care mă pot captiva. Această carte mi-a întrecut așteptările.

lada fermecata

  • Fericirea începe azi – Jamie McGuire – o carte potrivită pentru relaxare, weekend sau vacanță ce prezintă o temă răsdiscutată: adolescența și relațiile dintre adolescenți. Lăsând la o parte limbajul licențios, pot spune că ar merita să citiți acest roman.

fericirea-incepe-azi_1_fullsize

  • Doamna din mașină – Sebastien Japrisot – un thriller cum nu am citit până acum și care m-a surprins plăcut! Cartea nu are un detectiv Poirot al său, însă are mister, suspans și un final care m-a dat peste cap total.

doamna-din-masina-11

  • Noaptea nuntii – Sophie Kinsella – un roman chick lit care nu prea m-a impresionat și spun asta pentru că am citit de Kinsella alte două romane ( Mă dau în vânt după cumpărături și Am numarul tău) ce mi s-au părut net superioare celui de față.

40462_73949

florile-inghetate-din-martie-b0d2

  • Nunta – Nicholas Sparks – este o carte care mi-a mers direct la inimă și pentru că știți deja că sunt o fană a lui Sparks, vă recomand orice carte scrisă de el. Înainte de acest roman, citiți întâi Jurnalul unei iubiri.

373310

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.