Impresii lectură OCTOMBRIE 2015

836622-1366x768-[DesktopNexus.com]

În minunata lună octombrie a acestui an am citit 7 cărți, una mai interesantă ca alta. Din cele șapte, cinci au fost scrise de autori pe care nu i-am mai citit până acum. Fapt ce mă bucură, pentru că am mai adăugat pe lista mea de lecturi și alte nume. Să începem în ordine cronologică cu:

  • Substituirea (Edgar Wallace) – este un roman polițist interesant care m-a ținut până la final cu sufletul la gură. Fiind prima carte de Wallace pe care eu o citesc, am în plan să citesc și alte cărți ale sale, cum ar fi Casa misterelor și Omul din Maroc.

673098984464501187339655-1983880-700_700

  • Lada fermecată – Bernard Malamud – este o carte de povestiri care mi-a plăcut mult și care m-a făcut să îmi dau seamă că, deși nu prea mă împac eu cu povestirile, sunt și povestiri care mă pot captiva. Această carte mi-a întrecut așteptările.

lada fermecata

  • Fericirea începe azi – Jamie McGuire – o carte potrivită pentru relaxare, weekend sau vacanță ce prezintă o temă răsdiscutată: adolescența și relațiile dintre adolescenți. Lăsând la o parte limbajul licențios, pot spune că ar merita să citiți acest roman.

fericirea-incepe-azi_1_fullsize

  • Doamna din mașină – Sebastien Japrisot – un thriller cum nu am citit până acum și care m-a surprins plăcut! Cartea nu are un detectiv Poirot al său, însă are mister, suspans și un final care m-a dat peste cap total.

doamna-din-masina-11

  • Noaptea nuntii – Sophie Kinsella – un roman chick lit care nu prea m-a impresionat și spun asta pentru că am citit de Kinsella alte două romane ( Mă dau în vânt după cumpărături și Am numarul tău) ce mi s-au părut net superioare celui de față.

40462_73949

florile-inghetate-din-martie-b0d2

  • Nunta – Nicholas Sparks – este o carte care mi-a mers direct la inimă și pentru că știți deja că sunt o fană a lui Sparks, vă recomand orice carte scrisă de el. Înainte de acest roman, citiți întâi Jurnalul unei iubiri.

373310

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: