Secretul casei dintre lauri – Agatha Christie (recenzie)

secretul-casei-dintre-lauri-11

Autor: Agatha Christie

Naționalitate: britanică

Titlu original: Postern of Fate

An apariție: 1973

Nota mea: 3/5

Nu este o carte celebră și nici nu are o acțiune complexă, cu toate astea însă este scrisă de Agatha Christie și merită citită. Nu îi mai avem în prim plan pe Poirot sau pe miss Marple, dar avem doi soți, foști detectivi cu minți la fel de ascuțite. Tommy și Tuppence sunt două personaje simpatice care conversează mult, vorbesc verzi și uscate și se decid să cumpere o casă.

Cumpără un chilipir de casă veche, iar renovările nu întârzie să apară. De asemenea, nu întârzie să apară nici secretele casei. Ce secret atât de mare ascunde Casa dintre lauri de îi pune atât pe jar pe cei doi soți? Ce mister se ascunde și cum va fi acesta deslușit? Veți afla cu siguranță la finalul romanului.

Trebuie să recunosc că mă așteptam la mai mult și îmi doream ca finalul să nu fie atât de abrupt. Cartea se termină și ai impresia, ca cititor, că au rămas câteva mistere nedeslușite. Aceeași impresie am avut-o și eu.

Ca stil, cei care ați mai citit romanele Agathei Christie, sunteți familiarizați cu el. Cei care nu, vă recomand să nu ezitați să citiți cartea, nu aveți ce pierde, plus că este un roman ușurel ideal pentru vacanță, weekend sau o seară liniștită. Citiți cartea și reveniți aici cu o părere.

No Responsesto “Secretul casei dintre lauri – Agatha Christie (recenzie)”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cărțile lunii IANUARIE 2015 | STIL DE SCRIITOR - […] Secretul casei dintre lauri este un roman polițist al Agathei Christie care nu putea să lipsească din lista mea de…
  2. Misterul Trenului Albastru – Agatha Christie – STIL DE SCRIITOR - […] Secretul casei dintre lauri […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: