Booktuberi români pe care îi iubesc (I)

Cred că a trecut un an de când încerc să mă mobilizez și să fac măcar un scurt articol despre oamenii pasionați de cărți pe care eu îi admir și îi urmăresc cu drag. Va fi și un al doilea articol despre acest subiect, așa că rămâneți în zonă. Nu fac un top, ci doar menționez booktuberii aleatoriu:

 • Bookinista08 – O urmăresc pe Loredana de mult timp prin intermediul blogului său (AICI) și am fost super încântată să descopăr că are și canal de youtube. Loredana e traducător, citește mult, e deșteaptă, are cultură generală și de câteva ori m-a scos din reading slump. Pur și simplu nu puteam citi, iar după un video cu ea despre cărți, pofta mea a revenit rapid. Îi urez succes și nu cumva să se lase de citit și de recomandat cărți!

 • Ioana H – Ioana este booktuber de vreun an, dacă nu mă înșel, și îmi plac mult videourile ei de pe youtube. Îmi place că vorbește liber, are un accent fain și face recomandări super faine! Vă recomand canalul Ioanei!

 • Irina citește – Irina cred că este cel mai vechi booktuber pe care eu îl urmăresc și îmi place foarte mult stilul modul în care se exprimă, îmi place că vorbește liber și frumos despre cărți. O urmăresc cu drag și ziua mea deja e mai frumoasă când la orele prânzului iau masa alături de Irina (adică mănânc în timp ce o urmăresc)

Eu mai urmăresc și alți booktuberi, urmează să revin cât de curând cu un al doilea mic articol despre asta, iar pe voi vă invit să îi descoperiți și urmăriți recomandările lor!

3 Responsesto “Booktuberi români pe care îi iubesc (I)”

 1. Aww, multe mulțumiri, Cătă, că m-ai menționat în articolul tău! ? Mi-a plăcut super mult ce-ai zis despre reading slump, și să știi că și eu am astfel de persoane pe care le urmăresc și care reușesc să mă impulsioneze să citesc atunci când nu-mi doresc neapărat asta. Și de fiecare dată e atââât de bine! ?

  • Catalina spune:

   Cu drag! Meriti sa fii mentionata. Ai un canal super si sa nu indraznesti sa renunti vreodata la el 😀

 2. Mariam Oana spune:

  Și eu îi urmăresc cu drag. Pe lângă aceștia, mai sunt Daniel Afloarei, Adela de la Vanilla Moon Books, Adelina de la Bibliomaniac, Andra de la Devoratoarea de cărți (este mică, dar vorbește extrem de matur), Evelina și Sandra de la The Hearabouts… Mai am și din afară câțiva booktuberi 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: