Cărțile lunii APRILIE 2015

1593785-1366x768-[DesktopNexus.com]

Fiind o lună mai aglomerată pentru mine, nu am reușit în aprilie să citesc atât de mult, dar totuși suficient cât să vă pot recomanda din ce am mai citit eu. Am citi in aprilie 5 cărți, după cum urmează:

  1. Cronica păsării-arc (de Haruki Murakami) – a fost prima mea întâlnire cu acest scriitor japonez și nu pot spune că această carte m-a impresionat. Chiar deloc. Rămâne de văzut probabil la o altă întâlnire cu Murakami.
  2. Educație sentimentală (de Gustave Flaubert) – este un roman drăguț pe care îl recomand cititorilor de literatură clasică. Mi-a plăcut, deși am tras de el zile la rând ca să îl termin.
  3. Europolis (de Jean Bart) – este un roman care mi-a mers la suflet și pe care cu siguranță îl voi recitit în viitor. M-a tulburat profund și pot sa zic că este una dintre cele mai bune cărți citite de când a început 2015.
  4. Cazul Magheru (Mihail Drumeș) – este o altă carte care mi-a plăcut enorm și este în top cărți 2015 care m-au ținut cu sufletul la gură.
  5. Cafeaua neagră (Agatha Christie) – o lectură ușurică, incitantă care m-a făcut să mă îndrăgostesc din nou de Agatha Christie!

2 Responsesto “Cărțile lunii APRILIE 2015”

  1. Bookish Style spune:

    Eu zic că ai citit destule. Eu mă chinui să citesc 4 pe lună şi nu-mi iese mereu. Presupun că depinde şi de timpul liber al fiecăruia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: