Ce cărți am primit (7)

Timpul a trecut repede de la începutul anului și nu am avut timp să vă arăt ce colet minunat am primit de la Editura Herg Benet la sfârșitul lui decembrie. Cu ei am o frumoasă colaborare de la începutul verii și sunt extrem de bucuroasă că ea va continua. Cele 5 cărți minunate sunt în lista și fotografia de mai jos. Una dintre ele, Malad, am oferit-o spre concurs și deja și-a găsit un nou cititor (mai urmează să o trimit câștigătoarei).

 • Malad – Alexandru Voicescu (eu am citit deja cartea  și mi-a plăcut destul de mult. Puteți citi recenzia făcută AICI. )
 • Jurnalul primei mele morți – Ioana Duda ( Autoarea nu îmi este familiară și nici stilul său. Așa că abia aștept să citesc cartea și să văd despre ce e vorba.)
 • Fata de la nord de ziuă – Alexandru Voicescu ( Este al doilea roman al lui Alexandru Voicescu, după Malad, despre care am înțeles că promite mult. La fel, sunt nerăbdătoarea să îl citesc.)
 • Noumenoir – Flavius Ardelean ( De acest autor am citit două cărți până acum, Îmblânzitorul apelor și Scârba sfântului cu sfoară roșie, despre care am scris AICI și AICI. Sunt foarte curioasă să văd ce impresii îmi va lăsa această carte.)
 • Tentații – Corina Ozon ( Nici de această autoare nu am mai citit nimic, dar am auzit că scrie bine. Și am o presimțire că o să îmi placă mult de tot.)

herg-benet

3 Responsesto “Ce cărți am primit (7)”

 1. Antoaneta spune:

  Lectura placuta!
  Cartea Corinei Ozon am cumparat-o cand am fost la Gaudeamus. Este interesanta, pe acelasi stil cu care ne-a obisnuit deja.
  Cartile “Fata de la nord de ziua” si “Jurnalul primei mele morti” le-am primit si eu.Voi incepe sa le citesc in cursul acestei saptamani.
  Abia astept sa aflu parerea ta despre fiecare carte in parte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: