De ce bărbații se însoară cu scorpii – Sherry Argov

De-ce-barbatii-se-insoara-cu-scorpii-Un-ghid-pentru-femeile-care-vor-sa-cucereasca-inima-unui-barbat-poza-t-D-n-4-5340

Autor: Sherry Argov

Naționalitate: americană

An apariție: 2002

Nota mea: 5/5

PREZENTARE

,,De ce bărbaţii se însoară cu scorpii nu este o altă carte de genul «cum să pui mâna pe un soţ». În niciun caz nu ai să găseşti în cartea asta o sugestie cât de mică cum că nu poţi fi o femeie completă până nu îţi găseşti «jumătatea». Dimpotrivă. Vei vedea că vom sfărâma convenţiile, te vom ajuta să înţelegi mai bine de ce unele relaţii nu duc nicăieri şi vom moderniza concepţiile tale referitoare la modul în care îşi alege un bărbat sufletul pereche… Scoate-ţi pantofii din picioare, aşază-te confortabil şi pregăteşte-te pentru o discuţie serioasă, ca între fete.“

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem să avem familie, carieră, fericire, linişte, ritm rapid şi tinereţe veşnică. Cum să facem să le putem avea pe toate? Cărţile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie să le ai dimineaţa în geantă, la pauza de cafea şi seara la o baie caldă. Totul despre cum să devii femeia care îţi doreşti să fii!

PĂREREA MEA

Căsnicia nu înseamnă neapărat că ea este îndrăgostită de el. Unii bărbați au senzația că femeia este îndrăgostită mai degrabă de ceremonia nunții sau de ceea ce simbolizează căsnicia. El nu are alt rol decât acela de a umple un spațiu liber.

Bărbatul este atras de o femeie care are demnitate și este conștientă de propria sa valoare. Nu se căsătorește decât cu o femeie care nu acceptă să fie călcată în picioare.Bărbații nu se căsătoresc cu femei perfecte, ci cu femei interesante. De fiecare dată când o femeie își dă prea mult silința să câștige încrederea sau aprobarea cuiva, acea persoană își va pierde respectul pentru femeia respectivă.

PRINCIPIUL RELAŢIONAL 40. Dacă nu-i va fi deloc greu să te manipuleze, el va considera că nu e nevoie să-şi ia un angajament faţă de tine ca să te poată păstra lângă el.

O altă idee care mi s-a părut interesantă este cea care spune că nu trebuie să crezi ce spun alții despre tine și mai ales, să nu te lași descurajat de părerile altora.

PRINCIPIUL RELAŢIONAL 62. Dacă ţii foarte mult să te căsătoreşti şi eşti pregătită să stabileşti o zi pentru nuntă, nu te muta cu el decât dacă ţi-a dat un inel şi ţi-a comunicat o dată.

Bărbatul se simte atras de o femeie dacă are sentimentul că îi fură din timpul pe care aceasta ar fi putut să îl petreacă în oricare alt mod. Bărbatul analizează modul în care o femeie este îmbrăcată, iar apoi încearcă să ghicească potențialul relațional al acesteia. Este de preferat ca o femeie să fie plăcută pentru cum este ea, decât iubită pentru ceea ce nu este. Un bărbat care respectă părerea celei de lângă el, o respectă pe ea ca persoana.

PRINCIPIUL RELAŢIONAL 68 Ori de câte ori simţi că se instalează plictiseala, n-ai decât să-ţi schimbi programul. Imediat ce ai modificat rutina, îi vei stârni interesul şi relaţia va deveni din nou interesantă.

Cartea este plină de multe alte idei interesante, așa că va las pe voi să descoperiți mai multe!

PRINCIPIUL RELAŢIONAL 73 In viaţă, bătălia este pe jumătate câştigată dacă alegi să ai părerea potrivită despre tine însăţi. O părere bună sau o părere negativă  vizavi de propria-ţi persoană va dicta succesul de care te vei bucura de-a lungul vieţii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: