Cărți de citit la gura sobei (I)

1955982-1366x768-desktopnexus-com

Dacă tot e decembrie și iarnă în toată regula (cel puțin în această perioadă), aș vrea să vă recomand niște cărți interesante numai bune de citit la gura sobei. Acestea sunt:

  • Momo – Michael Ende (este un roman scris sub forma unui basm care mie personal mi-a plăcut enorm. Dacă faceți click aici, veți putea citi recenzia pe care i-am făcut-o.)

coperta1

  • Lorelei – Ionel Teodoreanu (Cred că am citit cartea asta de vreo 2 ori și de fiecare dată am văzut romanul altfel. Este o carte despre iubire, destine umane și personaje cu care merită să faceți cunoștință. Recenzia o găsiți aici.)

lorelei-ionel-teodore-anu_8576_1_1323792858

  • Îngerul întunecat – Mihaela Strenc (Este un roman fantasy și de dragoste pe care l-am descoperit în acest an și m-am gândit că dacă vreți o carte relaxantă și ușurică, aceasta ar fi o recomandare potrivită. Recenzia aici.

Ingerul intunecat - M Strenc

  • Fantoma din moară – Doina Ruști (Atât de mult am iubit și iubesc cartea asta, încât cu greu vă puteți închipui! Este una dintre cărțile anului 2016 care mi-au rămas în suflet și plănuiesc să o recitesc în viitor. V-o recomand cu tot dragul și puteți citi recenzia aici. )

fantoma din moara

Voi ce cărți de citit la gura sobei recomandați? Ce obișnuiți să citiți în sezonul rece?

One Responseto “Cărți de citit la gura sobei (I)”

  1. poana spune:

    Daca am avea si timp, am citi mai mult decat o facem acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: