Cărțile lunii FEBRUARIE 2015

555837-1366x768-[DesktopNexus.com]

În luna FEBRUARIE am reușit să citesc 9 cărți, una mai interesantă ca alta! Așadar, să vă fac o scurtă prezentare:

  1. Prima carte citită în luna februarie este Valentina, scrisă de George Sand. Un roman al literaturii clasice care m-a impresionat și l-aș reciti oricând!
  2. Pânza de păianjen, cartea Agathei Christie prezintă o crimă în jurul căreia se va țese o adevărată “pânză de păianjen”. Care este adevăratul criminal, vă las să descoperiți singuri.
  3. Magicianul este un roman complex pe care l-am recitit din dorința de a descoperi noi impresii. Dacă vreți să vă cufundați într-o lectură ce vă va ridica multe semne de întrebare, încercați-l.
  4. Coama leului este o carte de povestiri scrisă de Arthur Conan Doyle în care misterul se îmbracă cu neprevăzutul. În speranța că nu o veți lăsa nicio secundă jos, vi-l recomand călduros!
  5. Harry Potter și Camera Secretelor, al doilea volum din seria Harry Potter m-a fascinat profund și abia aștept să ajung și la celelalte volume! Lumea fantastică a lui Harry Potter și a prietenilor săi m-au făcut să mă îndrăgpstesc din nou de literatură.
  6. Arsă de vie este un roman cutremurător care nu mai lasă loc de nicio prezentare. Pătrunzi într-o lume imposibil de neînțeles și participi alături de personajul feminin principal la o serie de evenimente inedite.
  7. Pierre și Jean este o carte scrisă de Maupassant care are ca idee principală rivalitate și gelozia dintre frați și părinți.
  8. Grizzly și stăpânul munților, o carte a cărui ecranizare am văzut-o întâmplător anul trecut, m-a cucerit definitiv. 
  9. The Wonderful Wizard of Oz este o carte citită în limba engleză care mi-a plăcut enorm. Aventurile prin care trece Dorothy alături de prietenii săi sunt extrem de interesante!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: