320 de pisici negre – Rodica Ojog-Brașoveanu (recenzie)

descărcare

Autor: Rodica Ojog-Brașoveanu

Naționalitate: română

An apariție: 1979

Nota mea: 5/5

Alte cărți: Cianură pentru un surâs, Bună seara, Melania

Mă declar fana numărul 1 a cărților Rodicăi Ojog-Brașoveanu. Mă declar fana Melaniei Lupu, personaj construit cu foarte multă finețe, plină de viață și neprevăzut. Este continuarea romanului Bună seara, Melania, iar in acest roman protagonistul principal rămâne tot maiorul Cristescu, veșnic pus pe jar de apariția inocentei Melania pe care niciodată nu o găsești în două ipostaze identice.

Sunt și fana lui Mirciulică, motanul negru extrem de simpatic care formează cu Melania un cuplu unic. Melania reușește să evadeze de la închisoare și îi determină pe infractori să îl caute pe Mirciulică, biet motan singurel pe străzile Capitalei ce rătăcește astfel în lipsa stăpânei sale.

Cum credeți că s-a simțit maiorul Cristescu la auzul veștii că s-a semnalat dispariția a nici mai mult, nici mai puțin de 320 de pisici negre din București?O ador pe Melania, ador discuțiile sale intelectuale cu motanul și m-am amuzat cumplit la anumite faze.

După această carte, Melania mai apare în încă 3 romane ale seriei Melania Lupu. Și din păcate, prea puține pentru un cititor ca mine, fascinat de prezența acestui cuplu hazliu. Este o carte admirabilă, ușor de citit și care vă va captiva cu siguranță!

No Responsesto “320 de pisici negre – Rodica Ojog-Brașoveanu (recenzie)”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Omul de la capătul firului, Rodica Ojog-Brașoveanu | STIL DE SCRIITOR - […] pentru un surâs, 320 de pisici negre  ,  Bună seara, Melania , Anonima de […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: