Cărțile lunii MARTIE 2015

thumb-350-391393

Din păcate, luna aceasta nu am reușit să citesc câte cărți aș fi vrut, dar pot să spun că numărul de 7 cărți nu se ia de ici, de colo! O scurtă prezentare a cărților citite de mine în martie:

 1. Clopotul – Iris Murdoch ( nu mi-a plăcut atât de mult și mi-a luat mai multe zile ca să înțeleg despre ce este vorba în carte)
 2. Iarna vrajbei noastre  – John Steinbeck  (este o altă carte citită în luna martie și o trec tot pe lista dezamăgirilor literare. Mă așteptam la mai mult decât un roman care practic nu spune nimic interesant.)
 3. Plan diabolic – Rodica Ojog-Brașoveanu (este un roman polițist care mi-a plăcut mult. Ador romanele Rodicăi Ojog-Brașoveanu pentru că reușesc să te țină în suspans până la finalul cărții.
 4. Rebecca – Daphne de Maurier (este un roman extrem de interesant și m-a captivat încă de la primele pagini! Recomand cartea cu mult drag!
 5. Roșu de rubin – Kerstin Gier (este un roman fantasy care face parte din trilogia Culorile dragostei. Sincer, cred că este o carte care prinde bine la vârsta adolescenței. La cei 26 de ani ai mei, nu m-a impresionat în mod deosebit.
 6. Casa spiritelor – Isabel Allende (este un roman drăguț care a reușit până pe la jumătatea cărții să îmi mențină atenția trează, apoi m-a cam pierdut. 
 7. Moarte pe Nil  – Agatha Christie  (este un roman polițist care mi-a plăcut și încă o dată am ajuns la concluzia că tot ce scrie Agatha Christie este remarcabil și interesant de citit!

2 Responsesto “Cărțile lunii MARTIE 2015”

 1. Ileana spune:

  O saptamana binecuvantata, cu multa pace si cu bucurie, cu vorbe blande si cu-apreciere, o saptamana doar cu-ntelepciune si cu cantari de slava si marire, Naltate pentru Domnul nostru care ne-a imbracat in marea Lui iubire! O saptamana fara suparare, o saptamana buna, cu-mpliniri! Eu va doresc cu tot ce-i bun si drept, o saptamana plina de veghere, traita-n fiecare zi mai intelept! Amin!
  http://static2.libertatea.ro/typo3temp/pics/Inviere_0f99c7f10c.jpg
  https://lh4.googleusercontent.com/-h_6jL3Yh57k/Uybdm6JUF2I/AAAAAAAAh7I/SCEbGDe-kDo/w620-h465-no/o-saptamana-binecuvantata-21_ae400e63a3e5bf.jpg

 2. Georgian spune:

  La Multi Ani! …si spor la lectura!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: