Libmag – raiul cu cărți

Libmag – raiul cu cărți

Îmi place să citesc. Îmi place să mă relaxez citind o carte bună și ador acele momente când găsesc locuri de unde îmi pot procura cărți bune la prețuri accesibile. Mereu urmăresc site-urile online de unde pot cumpăra cărți și de multe ori mă uit după reduceri. Vreau să vă împărtășesc însă bucuria mea legată de o nouă librărie online care poartă numele de libmag. Nu cred că sunt mulți cititori care să nu fi auzit de librăria online Târgul Cărții, un loc unde găsim cărți minunate la prețuri foarte bune. Pentru cei care nu știu încă, aceștia au o nouă librărie, libmag.ro.

În cele ce urmează vreau să vă spun și ce minunății de cărți am primit de la ei, în limita voucherului de 100 de lei pe care mi L-au oferit. Am ales 13 cărți și majoritatea au costat 5, 6, 8 sau 10 lei. Sunt foarte mulțumită de alegerea făcută, mai ales că printre ele s-au numărat cărți ale autorilor mei preferați, cum ar fi Rodica Ojog-Brașoveanu, Agatha Christie, Stephen King, Pearl S. Buck. Cărțile sunt toate noi și pe majoritatea dintre ele le-am primit înfoliate (le-am păstrat așa pentru poze ca să vedeți).

Pe site-ul celor de la libmag găsiți oferte de toate tipurile, cărți la prețuri convenabile și ocazia de a citi ce vă place. Eu sunt extrem de încântată de cărțile primite și abia aștept să le citesc și să revin aici cu recenzii! Intrați repede pe libmag ca să vedeți ce noutăți atractive au!

Cărțile primite de la libmag sunt:

thumbnail35666

thumbnail8666thumbnail4666thumbnail0877thumbnail33

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: